Camera inspectie riool – Verstopping, schade en lekkages in de riolering

Een inspectie van het riool met een camera kan binnen één uur gebeuren van zowel binnen als buiten uw woning. Bij problemen met hardnekkige of terugkerende verstoppingen, lekkages, schade en verzakkingen van het riool is het altijd goed een camera inspectie laten uitvoeren. Bel ons op 085-30-33-687 en wij sturen dezelfde dag nog een rioolspecialist langs die voor een vaste lage prijs camerabeelden kan maken van uw riolering. Op basis van de camera inspectie kunnen zwakke punten, beknellingen, verstoppingen en eventuele lekkages snel gesignaleerd worden. Onze rioolspecialist zal de beelden vervolgens met u doornemen en zal aangeven of er actie ondernomen moet worden wat betreft uw riolering.

Camera inspectie riolering? Maak een afspraak 085-30-33-687

Plan een afspraak in

riool-onstoppen.

Redenen voor camera inspectie:

  • Stankoverlast vanuit de riolering (kan direct behandeld worden)
  • Verstopping in het riool (kan direct behandeld worden)
  • Vermoeden van zwakke of beschadigde leidingen
  • Lekkage van de riolering

Bel 085-30-33-687 en maak meteen een afspraak met een ervaren ontstopper.

ONTSTOPPINGSBEDRIJF NODIG? BEL 085-30-33-687

Plan direct een afspraak in met een rioolspecialist

Al deze problemen moeten met spoed worden aangepakt om verdere schade door de rioolproblemen te voorkomen. Bel 085-30-33-687 dan sturen wij direct een specialist langs die tegen een scherpe prijs een camera inspectie van het riool komt doen. Zeker wanneer het gaat om de riolering wilt u er zo snel mogelijk bij zijn. Ontstaat er namelijk grote schade dan kan het erg kostbaar zijn om rioolreparatie uit te voeren. Zelfs bij een klein vermoeden dat er mogelijk iets mankeert aan de riolering is het sterk aan te raden een camera inspectie uit te laten voeren.

Advies op maat op basis van de situatie

Op basis van het resultaat van de camera inspectie van het riool kan onze specialist in sommige situaties direct handelen. Een verstopping of de oorzaak van stankoverlast kunnen bijvoorbeeld direct worden verholpen. Andere ingrijpendere rioolproblemen zoals lekkages, beschadigingen en verzakkingen kunnen vaak later pas worden uitgevoerd. Dit komt omdat de leidingen van de riolering vaak onder vloeren en in plafonds lopen waardoor graaf- en breekwerk mogelijk vereist is om de rioolreparatie uit te voeren. Onze specialist kan u hier direct advies over geven.