Uw gootsteen snel en voordelig laten ontstoppen

Een verstopte gootsteen is een erg vervelend probleem dat in elk huishouden wel eens voorkomt. Vooral de gootsteen in de keuken kan snel verstopt raken door het ophopen van etensresten. In sommige gevallen is het probleem makkelijk zelf te verhelpen door bijvoorbeeld een vloeibare ontstopper te gebruiken om de gootsteen te ontstoppen. Soms is het probleem echter zo hardnekkig dat dit niet voldoende is. U kunt dan het best een ontstoppingsbedrijf inschakelen. Bel 085-30-33-687 om een afspraak te maken met een ontstopper.

Gootsteen verstopt? Maak een afspraak 085-30-33-687

Plan een afspraak in

.gootsteen-ontstoppen

Een ervaren ontstopper aannemen

Een ontstoppingsbedrijf kan uw probleem vaak binnen één uur oplossen. Zij hebben veel vakkennis en professionele apparatuur waar huis tuin en keukenmiddelen niet tegenop kunnen. Om snel van een hardnekkig probleem af te komen kunt u daarom per direct een afspraak inplannen om uw gootsteen te ontstoppen. Bel 085-30-33-687 en maak meteen een afspraak met een ervaren ontstopper.

ONTSTOPPINGSBEDRIJF NODIG? BEL 085-30-33-687

ZWANENHALS SCHOONMAKEN ON DE GOOTSTEEN TE ONTSTOPPEN

De verstopping zit in de meeste gevallen in de zwanenhals die zich onder de gootsteen bevindt. Aan de zwanenhals zitten ringen die losgedraaid kunnen worden. Wanneer u de zwanenhals ontkoppelt zorg er dan altijd voor dat u de watertoevoer afsluit. Er zal altijd water blijven vastzitten in de hals dus het is aan te raden om een teil direct onder de zwanenhals te plaatsen. Wanneer u deze ontkoppelt zult u veel vuil aantreffen. Gebruik ontstoppingsmiddel of heet water met soda om de buis op te schonen. Laat dit weken totdat de verstopping is verholpen. U kunt daarna de zwanenhals weer aansluiten en controleren of het water weer normaal wordt afgevoerd.

Probleem nog niet opgelost?

Ook wanneer de zwanenhals is schoongemaakt kan het zijn dat de gootsteen nog steeds verstopt is. Het probleem ligt dan waarschijnlijk in de aansluiting met de riolering. Om deze buis schoon te maken heeft u een ontstoppingsveer nodig. Deze kunt u in de afvoerbuis steken en langzaam doordrukken totdat deze niet meer verder kan. Hier zit meestal de oorzaak van de verstopping. Aan de ontstoppingsveer zit een hendel waar u aan kunt draaien om de veer te roteren. Deze boort als het ware door de verstopping heen. Wanneer u merkt dat u de veer aan alle kanten weer goed kunt bewegen betekent het dat de weg in de buis weer vrij is. Mocht dit niet werken schakel dan een ontstoppingsbedrijf in.