Het Riool Ontstoppen

Wanneer het water niet meer goed doorloopt en wanneer er een rioollucht in huis hangt is er vaak sprake van een rioolverstopping of een lekkage in een van de rioolleidingen. Omdat u zelf vaak niet de juiste materialen en gereedschappen in huis hebt is het altijd handig een ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Het riool ontstoppen kan gebeuren door onze ontstoppers te bellen op 085-30-33-687. Dezelfde dag nog kunnen zij uw riool ontstoppen of reinigen tegen een vaste lage prijs. Naast het riool ontstoppen kan een ontstoppingsbedrijf er ook nog voor zorgen dat het gehele afvoersysteem wordt nagekeken en desnoods wordt ontvet om toekomstige verstoppingen te voorkomen.de is.

Riolering verstopt? Maak een afspraak 085-30-33-687

Plan een afspraak in

riool-onstoppen.

Ervaren ontstoppers

Het riool snel en voordelig ontstoppen? Bel onze ontstoppers op 085-30-33-687 voor een directe afspraak

Hoe herken ik rioolproblemen?

• Een rioollucht in huis
• Water loopt slecht of niet weg
• Borrelende geluiden in de afvoer of WC
• Rioolvliegjes in huis (vaak alleen bij ernstige problemen)

ONTSTOPPINGSBEDRIJF NODIG? BEL 085-30-33-687

Het riool ontstoppen, hoeveel kost dat?

Gaat het om een eenvoudige verstopping dan duurt het riool ontstoppen slechts een uur wanneer dit gebeurd door een ontstoppingsbedrijf. Zijn de problemen echter hardnekkig en moeten de leidingen grondig worden nagekeken zal het riool ontstoppen meer tijd in beslag nemen. Wanneer het rioolprobleem verhelpen een uur duurt moet u rekenen op 100-175 euro voor de ontstoppingsdienst. Moeten er andere werkzaamheden zoals het ontvetten van de leidingen of een video-inspectie gebeuren dan kunnen de kosten oplopen tot 250-300 euro. Dit zal echter wel betekenen dat het rioolprobleem niet meer zal terugkeren omdat de oorzaak grondig is bekeken en verholpen.

Overige ontstoppingsdiensten

Onze ontstoppingsbedrijven  helpen niet alleen bij het riool ontstoppen, maar bieden ook uitkomst bij een verstopte afvoer, WC of gootsteen. Deze problemen kunnen bijvoorbeeld veroorzaakt worden door opgehoopt vuil of gestold vet in de leidingen. Vaak kunnen deze problemen binnen 30 minuten opgelost worden wanneer u gebruik maakt van een ontstoppingsdienst. Daarnaast kan er ook uitkomst worden geboden bij lekkages en kan er een grondige inspectie gedaan worden naar de staat van uw leidingen.