Lekdetectie in de leidingen van de riolering

Een lekkage in het rioolsysteem kan voor grote problemen zorgen. Niet alleen kan dit gevolgen hebben voor de staat van het leidingsysteem, maar vaak gaat een lekkage in de riolering ook gepaard met stankoverlast. Om direct van het probleem af te komen kunt u bellen met 085-30-33-687 zodat één van onze rioolspecialisten in uw regio u direct kan helpen tegen een vaste lage prijs. Door middel van lekdetectie van de riolering kan de rioolspecialist met een camera zien wat er aan de hand is en waar de lekkage zich precies bevindt. Een oplossing van het probleem kan dan snel worden gezocht om uw riolering zo snel mogelijk lekvrij te maken.

Lekdetectie en reparatie nodig? Maak een afspraak 085-30-33-687

Plan een afspraak in

.gootsteen-ontstoppen

Lekkage gerelateerde diensten

  • Controleren van de leidingen
  • Lekkages repareren
  • Controle op waterschade
  • Geavanceerde detectiemethoden

Met spoed de lekkage in de riolering opsporen? Bel direct 085-30-33-687

ONTSTOPPINGSBEDRIJF NODIG? BEL 085-30-33-687

Snelle lekdetectie van de riolering zonder breekwerk

Zelfs wanneer de lekkende leiding erg diep ligt hoeft er voor de lekdetectie zelf geen breekwerk verricht te worden. Door middel van een camera door het afvoersysteem kan en naar de staat van de riolering worden gekeken. Vervolgens wordt er in kaart gebracht waar zich poreuze of lekkende leidingen bevinden. Vervolgens wordt er met u besproken wat de mogelijkheden zijn voor de reparatie van de riolering.

Het uitvoeren van de rioolreparatie

De lekdetectie van de riolering kan uitgevoerd worden zonder graaf- of breekwerk. Dit is echter niet altijd het geval voor de reparatie van het riool. Leidingen zijn vaak weggewerkt onder vloeren of in het plafond. Afhankelijk van waar de lekkage heeft plaatsgevonden zal er met u een plan worden gemaakt wat hier de beste aanpak voor is. Na de lekdetectie zal onze specialist direct met u doornemen hoe het rioolprobleem het best opgelost kan worden.