Riool verstopt? Verhelp dit snel tegen lage kosten

Is uw riool verstopt en moet dit snel verholpen worden bel dan direct onze ontstoppers op 085-30-33-687. Rioolproblemen kunnen namelijk zorgen voor vieze luchtjes in huis en zijn een belasting voor uw leidingen. Als het riool verstopt is kan dit vaak binnen een uur opgelost worden door een  van onze ontstoppingsbedrijven tegen een vast laag tarief. Deze kunnen niet alleen het riool ontstoppen, maar ook een inspectie doen van uw leidingen om te kijken wat de oorzaak is. Hierdoor zal een verstopt riool in de toekomst niet meer voorkomen.

Riool verstopt? Maak een afspraak 085-30-33-687

Plan een afspraak in

.gootsteen-ontstoppen

Oorzaken van een verstopt riool:

• Ophoping van kalk of vet in de leidingen
• Veel 90 graden bochten in de leidingen
• Verzakking of afknelling van de leidingen
• Ophoping van papier
• Boomwortels door de riolering gegroeid

ONTSTOPPINGSBEDRIJF NODIG? BEL 085-30-33-687

Wat kost het verhelpen van een verstopt riool

Wanneer het riool verstopt is en dit probleem snel verholpen kan worden hanteert een ontstoppingsbedrijf vaak een vast tarief tussen de 100 en 175 euro. Neemt u telefonisch contact op via 085-30-33-687. Dan kunt u in de meeste gevallen direct geholpen worden waardoor u nog dezelfde dag van uw rioolproblemen af bent.

Direct in contact met een ontstoppingsbedrijf

Bel direct 085-30-33-687 om in contact te komen met een ervaren ontstoppingsbedrijf in uw regio dat u tegen een vast laag tarief kan helpen met uw verstopt riool. Zou weet u niet alleen dat u de juiste prijs betaalt. Maar ook dat het probleem snel en vakkundig wordt verholpen waardoor u direct en permanent van uw verstopt riool af bent.