Rioolinspectie bij schade aan de riolering, verstoppingen of lekkages

Wilt u graag een rioolinspectie laten uitvoeren voor een verstopping, lekkage of schade aan de riolering? Bel 085-30-33-687 en u krijgt direct een  lokale rioleringsspecialist aan de lijn die u zo snel mogelijk komt helpen. Eenrioolinspectie kan zowel van binnen uw woning als buiten de woning gedaan worden. Door middel van een camerakan exact gezien worden wat de staat van de riolering is. Op deze manier kunnen schade aan de riolering, lekkages en eventuele verstopping snel worden geïdentificeerd en worden opgelost. Een rioolinspectie kan snel worden uitgevoerd tegen een vast scherp tarief.

Riool laten inspecteren? Maak een afspraak 085-30-33-687

Plan een afspraak in

.riool-home

Een rioolinspectie kan worden uitgevoerd voor:

  • Een lekkage in de riolering
  • Hardnekkige of terugkerende verstoppingen
  • Schade aan het rioleringssysteem

Bel 085-30-33-687 om een afspraak te maken

ONTSTOPPINGSBEDRIJF NODIG? BEL 085-30-33-687

Schade en lekkages in het riool

In de meeste gevallen wordt een rioolinspectie uitgevoerd wanneer er schade aan de riolering is of wanneer er een lekkage heeft plaatsgevonden. Vaak gaat dit samen met stankoverlast of een slechte werking van het rioleringssysteem. Een rioolinspectie kan helpen identificeren waar de schade of lekkage zich precies bevindt. In veel gevallen kan de oorzaak van het rioolprobleem direct worden opgelost door de rioolspecialist.

Verstopping van het riool

Heeft u een hardnekkige verstopping die u zelf niet weg krijgt of is er sprake van een terugkerende verstopping dan is het aan te raden een rioolinspectie met camerabeelden uit te laten voeren. Hierdoor wordt snel achterhaalt wat de oorzaak is van het probleem zodat deze definitief (vaak binnen één uur) kan worden opgelost. Bij hardnekkige verstoppingen gaat het vaak om overtollig kalk of gestold vet in de leidingen. Andere oorzaken zijn een beknelling in de leidingen, overtollig verstopt wc papier of voorwerpen die vast zitten in de riolering.