Rioollucht in huis oplossen

Een rioollucht in huis heeft vaak te maken met een lekkage in de riolering, een verstopping of een slechte ontluchting. Bij slechte ontluchting kunt u borrelende geluiden vanuit de afvoer of het toilet horen. Dit is rioollucht die het huis binnenkomt. Gaat het om een lekkage dan is het afhankelijk van de locatie of deze zichtbaar is. De riolering is namelijk altijd goed weggewerkt onder vloeren en in de plafonds. Bel 085-30-33-687 en wij sturen direct een rioolspecialist langs die voor een vast laag tarief kan achterhalen waar de rioollicht in huis vandaan komt. Vaak kan het probleem binnen het uur worden opgelost.

Gootsteen verstopt? Maak een afspraak 085-30-33-687

Plan een afspraak in

riool-home.

Mogelijke oplossingen voor rioollucht:

  • Rioolreininging (bij een sterk vervuilde riolering)
  • Ontstoppingsdienst ( bij een verstopte riolering)
  • Rioolreparatie ( bij lekkages)

Bel 085-30-33-687 en maak meteen een afspraak met een ervaren ontstopper.

ONTSTOPPINGSBEDRIJF NODIG? BEL 085-30-33-687

Oorzaak rioollucht in huis snel achterhalen

Om de rioollucht in huis zo snel mogelijk te laten verdwijnen is het van belang de oorzaak te achterhalen. Door te bellen naar 085-30-33-687 kan een lokale rioolspecialist dit vaak nog dezelfde dag nog voor u doen door middel van een rioolinspectie met een camera. De camera is speciaal ontworpen om zelfs door een zeer smalle leiding of afvoer te kunnen zodat er naar de staat van de riolering gekeken kan worden. Op basis van de rioolinspectie kan de specialist u direct vertellen wat de oorzaak is en wat er moet gebeuren om de rioollucht in huis aan te pakken.

Rioolinspectie uitvoeren bij rioolproblemen

Een rioolinspectie kost in de meeste gevallen rond de 100 euro. Dit is een zeer kleine investering om met zekerheid te weten dat er geen ernstige rioolproblemen  spelen. Door geen inspectie uit te laten voeren loopt u het risico dat het rioolprobleem alleen maar groter wordt of heviger terugkomt. Dit is bijna altijd het geval bij een sterk vervuilde riolering of een verouderde riolering. Loop dus geen risico en laat altijd een expert een rioolinspectie uitvoeren.