Rioolreiniging met spoed tegen lage kosten

Het reinigen van de riolering is een werkzaamheid die om de 10 jaar moet gebeuren voor een goed werkend riool. Met de tijd bouwen kalk en vet zich op in de leidingen en dit kan op termijn zorgen voor grote problemen. Het uitvoeren van rioolreiniging kan niet alleen directe problemen oplossen zoals stankoverlast. Het er ook voor dat toekomstige rioolproblemen geen kans krijgen. Wilt u tegen vaste lage kosten rioolreiniging laten uitvoeren bel ons dan op 085-30-33-687. Wij maken dan direct een afspraak met u (desnoods met spoed) en sturen een rioolspecialist langs die u mogelijk nog dezelfde dag het riool kan reinigen.

Riool reinigingen? Maak een afspraak 085-30-33-687

Plan een afspraak in

riool-home

Het reinigen van het riool is effectief bij:

  • Een vervuilde riolering
  • Stankoverlast
  • Moeilijk wegstromend water
  • Opbouw van kalk of vet
  • Verstoppingen

Bel 085-30-33-687 om een afspraak in te plannen

ONTSTOPPINGSBEDRIJF NODIG? BEL 085-30-33-687

Rioolreiniging bij stankoverlast

De meeste woningeigenaren voeren pas rioolreiniging uit op het moment dat er sprake is van stankoverlast. In dit geval borrelt de rioollucht via de leidingen en afvoer de woning in. Dit is een teken van een vervuilde riolering, slechte ontluchting of mogelijk een verstopping. Al deze gevallen kunnen opgelost worden door middel van rioolreiniging tegen lage kosten. Om er zeker van te zijn wat de oorzaak is van de stankoverlast is het echter altijd handen een rioolinspectie uit te laten voeren door middel van een camera. Deze kan vaststellen of er geen sprake is van een beschadiging of een lekkage in de leidingen.

Betaalbaar en snel

Door 085-30-33-687 te bellen kunnen onze rioolspecialisten u direct op elk moment van de dag van dienst zijn. Problemen die spoed vereisen kunnen hierdoor met spoed verholpen worden zodat u verder kunt gaan met uw dagelijkse activiteiten. De kosten voor rioolreiniging zijn zeer beperkt en zorgen ervoor dat u weer jaren probleemloos gebruik kan maken van de riolering.