Een rioolverstopping met spoed oplossen

Heeft u een rioolverstopping dan moet u dit snel laten oplossen om schade aan het rioolsysteem te voorkomen. Bel snel met 085-30-33-687 en wij sturen direct een lokale ontstopper bij u langs om u met spoed te helpen tegen een vast laag tarief.

Rioolverstopping oplossen? Maak een afspraak 085-30-33-687

Plan een afspraak in

riool-onstoppen.

Oorzaken verstopping van het riool:

  • Opbouw van kalk in de leidingen
  • Stolling van doorgespoeld vet in de leidingen
  • WC papier of voorwerpen die vast zitten
  • Beknelling of verzakkingen van de leidingen

Bel 085-30-33-687 en maak meteen een afspraak met een ervaren ontstopper.

ONTSTOPPINGSBEDRIJF NODIG? BEL 085-30-33-687

Snelle detectie de rioolverstopping

Rioolverstoppingen kunnen leiden toch schade en stankoverlast in de woning. Daar moet een rioolverstopping dan ook het liefst dezelfde dag nog worden opgelost. Bovendien is het erg lastig om gebruik te maken van het douche en toilet wanneer het water niet doorspoelt. Met de juiste materialen is een rioolverstopping snel te detecteren en op te lossen. Vaak kunnen wij u binnen een uur van de verstopping afhelpen tegen een vast laag tarief. U kunt dus snel weer verder met uw dagelijkse activiteiten.

Onze specialisten helpen u snel van de rioolverstopping af

U kunt ons op 085-30-33-687 tot laat in de avond nog bereiken. Rioolproblemen moeten namelijk direct opgelost worden dus wij zijn u altijd snel van dienst. Het riool ontstoppen kan zeer snel gebeuren zodat eventuele stankoverlast en schade aan de riolering niet kunnen ontstaan. Wacht niet tot de volgende dag met het oplossen van het rioolprobleem maar doe dit zo snel mogelijk.