Doucheputje verstopt? Laat deze met spoed ontstoppen door een specialist

Een verstopt doucheputje kan voor veel ellende zorgen. Er kan namelijk geen gebruik meer gemaakt worden van de douche omdat het water niet door kan stromen. Bij een hardnekking verstopt doucheputje werken ontstoppingsmiddelen lang niet altijd. Ben onze ontstoppers op 085-30-33-687 en zijn komen dezelfde dag uwdoucheputje ontstoppen tegen een vaste lage prijs. Een verstopt doucheputje is vaak binnen één uur verholpen waarna er weer normaal gebruik kan worden gemaakt van de douche.

Doucheputje verstopt? Maak een afspraak 085-30-33-687

Plan een afspraak in

.gootsteen-ontstoppen

Oorzaken van een verstopt doucheputje:

  • Opbouw van kalk in de leidingen
  • Stolling van doorgespoeld vet in de leidigen
  • Opbouw van vastzittende haren
  • Slecht werkende riolering

Bel 085-30-33-687 om een afspraak in te plannen

ONTSTOPPINGSBEDRIJF NODIG? BEL 085-30-33-687

Voordelig en snel opgelost

Alle bovenstaande oorzaken kunnen direct worden opgelost tegen een vast laag tarief door onze ontstoppers. Aan de telefoon kan direct een afspraak worden gemaakt voor het ontstoppen van het doucheputje. Dit is zelfs mogelijk in de avonduren. Onze specialiten beschikken over alle materialen en gereedschappen om de verstopping zeer snel op te lossen.

Inspectie leidingen van de badkamer

Weet u niet zeker wat de oorzaak is van het verstopte doucheputje? Dan kan het handig zijn om een camera inspectie te laten uitvoeren van uw leidingen. Onze ontstoppers hebben hier een speciale camera voor waardoor direct op de beelden gezien kan worden wat de oorzaak is. Gaat het bijvoorbeeld om kalk dat zich heeft opgebouwd weet u dat u in de toekomst de leidingen vaker zal moeten ontkalken om verstoppingen te voorkomen. Deze camerainspectie kan tegen minimale extra kosten worden uitgevoerd.