Verstopte keuken afvoer ontstoppen

Een verstopte keuken afvoer komt regelmatig voor. Door de afvoer worden namelijk veel etensresten en vetten weggespoeld die voor een hardnekkige verstopping kunnen zorgen. Vaak zijn deze verstopping te verhelpen met een ontstoppingsmiddel, maar bij een hardnekkige verstopping is het verstandig een ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Wilt u direct van uw verstopte keuken afvoer af? Bel dan met 085-30-33-687 en wij sturen direct een lokale ontstopper langs die voor u binnen een uur de keuken afvoer kan ontstoppen tegen een vast laag tarief.

Keuken afvoer verstopt? Maak een afspraak 085-30-33-687

Plan een afspraak in

.gootsteen-ontstoppen

Oorzaken verstopte keuken afvoer

  • Stolling van doorgespoeld vet in de leidingen
  • Opbouw van kalk
  • Opbouw van etensresten
  • Doorgespoelde voorwerpen van groot formaat

Bel dan met 085-30-33-687 om een afspraak te maken

ONTSTOPPINGSBEDRIJF NODIG? BEL 085-30-33-687

Opbouw van vet en kalk in de keuken afvoer

Wanneer een afvoer niet regelmatig goed wordt doorgespoeld met schoonmaakmiddelen dan kan het zijn dat vetten en kalk zich opbouwen in de leidingen van de afvoer. In combinatie met etensresten die vast komen te zitten kan dit zorgen voor een hardnekkige ontstoppen. De verstopte keuken afvoer ontstoppen zal in dit geval het best gedaan kunnen worden door een ontstoppingsspecialist. Deze heeft de juiste gereedschappen en materialen om de verstopping direct te verhelpen op vakkundige wijze.

Keuken afvoer ontstoppen met spoed

Een verstopping in de keuken moet snel worden verholpen om de leiding te voorzien van eventuele hoge druk. Zeker bij een afvoer die niet gescheiden is kan de druk hoog oplopen. Dit kan zorgen voor schade aan de leidingen of wateroverlast op andere plekken in de woning. Door met 085-30-33-687 te bellen kunt u direct een afspraak maken voor onze ontstoppingsdienst en kunt u met spoed worden geholpen. Zo kunt u snel weer doorgaan met al uw dagelijkse activiteiten. Natuurlijk betaalt u ook slechts een zachte prijs voor het ontstoppen van de verstopte keuken afvoer.