Voor Ontstoppingsbedrijven

Hoe werkt onze dienst?

Op de site van Ontstoppingsdienst Direct en ons overige netwerk komen dagelijks vele bezoekers die op zoek zijn naar een ontstoppingsbedrijf. Bezoekers kunnen ons nummer bellen en worden vervolgens direct doorgeschakeld naar een ontstoppingsbedrijf dat actief in bij hun in de regio. Dit levert ontstoppingsbedrijven direct extra klanten op en zorgt er voor dat mensen met een verstopping snel geholpen kunnen worden.

Interesse in onze diensten?

Bel 085-30-33-687 voor meer informatie

Meldt u zich bij ons aan als ontstoppingsbedrijf schakelen wij bezoekers uit uw regio die ons nummer bellen direct telefonisch naar u door voor een vaste lage prijs. Iedereen die belt zit met een hardnekkige verstopping en is op zoek naar een ontstoppingsbedrijf. Bijna elk telefoontje is hierdoor een betalende klant. Als ontstoppingsbedrijf bepaalt u zelf uit welke regio u klanten wilt ontvangen.

Voordelen van onze dienst

  • Vaste lage kosten per doorgeschakeld telefoontje
  • Direct telefonisch contact met de klant
  • Alleen klanten binnen uw werkgebied
  • Unieke en welwillende klanten
  • Krijg 5 tot 30 nieuwe klanten per dag (afhankelijk van werkgebied en concurrentie)
  • Geen opstartkosten of contract
  • Per dag opzegbaar of te pauzeren

Vaste lage kosten per doorschakelde klant

Wij hanteren vaste lage kosten per telefoontje dat naar u wordt doorgeschakeld. Verder betaalt u geen opstartkosten en u zit ook niet vast aan een abonnement of een contract. Onze dienst is daarnaast per dag op te zeggen of te pauzeren.

Alleen klanten binnen uw werkgebied

Op basis van netnummer of eventueel de postcode van de klant kunnen wij precies zien uit welke regio men belt. Alleen klanten die bellen met een netnummer van de regio waarin u actief bent zullen naar u doorgeschakeld worden.

Wat heb ik nodig om te beginnen?

Om met onze dienst van start te gaan heeft u een telefoonnummer nodig dat gedurende de hele dag goed bereikbaar is. Dit kunnen eventueel meerdere telefoonnummers zijn. Daarnaast hoeven wij alleen te weten wat uw werkgebied is. Alleen telefoontjes vanuit uw werkgebied zullen naar u doorgeschakeld worden.